Blogg

KRONPRINSEN

Etter forrige helgs lynvisitt til Spania var jeg nesten litt sliten. 3 døgn med sammenhengende close-talking med Espen og Børge kan ta knekken på hvem som helst. Batteriet mitt var helt nede i 85%.

Jeg gledet meg til å komme tilbake på jobb for å hvile ut.

Siden Øystein ikke fikk være med på turen følte jeg meg sosialt forpliktet til å gi han kapteinsbindet i mitt reisefravær. Han ble strålende fornøyd da jeg utnevnte han til fungerende daglig og faglig leder i Meglerhuset Lea & partnere.

Siden jeg kun skulle være borte én arbeidsdag trodde jeg skadepotensialet var marginalt.

Så feil kan man ta.

Det viste seg blant annet at Øystein, på mine vegne, hadde klart å uttale seg til Haugesunds Avis om neste års boligpriser.

Boligprisbingo er en av mine favoritthobbyer og ingenting for glade amatører.

Og for sikkerhets skyld hadde avisen trykket et flatterende bilde av Øystein på første side.

Han hadde også rukket å signere en saftig avtale med Tysvær kommune – en deal jeg nesten hadde i boks – og som jeg hadde planlagt å ta æren for alene. Nå var han plutselig på fornavn med alle mine kontakter i kommunen.

I følge sikre kilder hadde han også stjålet hjørnekontoret mitt og avholdt flere viktige kundemøter.

Objektivt sett var det vanskelig å finne noe å klage på, men hele opplegget hans virket litt for tilfeldig.

Hvor sannsynlig er det at alt plutselig måtte skje forrige fredag?

Allerede mandag kveld ba Øystein om et møte på mitt kontor. Der kunne han fortelle at jeg «ikke måtte være redd for å tre tilbake», siden han hadde kapasitet til å ta over som toppleder. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine – fyren hadde tydeligvis mistet all bakkekontakt.

Og hvis jeg ikke tar mye feil er han vel også eldre enn meg?

«Grunnen til at jeg har vært noen timer borte fra jobb i det siste er en lei kombinasjon av idrettsskade og fyllesyke. Ingen av delene har satt meg betydelig tilbake, og jeg regner med å ha flere gode år igjen i arbeidslivet – men takk for tilbudet», sa jeg.

«Det eneste jeg trenger er å hvile ut på hytten i helgen, så er jeg tilbake til mine normale 110% på mandag».

«Greit», sa Øystein. «Jeg ville bare gi beskjed. No pressure, liksom.»

«Forresten har jeg meldt deg på Tysværdagen på lørdag. Du skal stå på stand sammen med ledelsen i kommunen.», sa Øystein.

Jeg trodde Tysværdagen var i juni?

Har gjøken vært frekk nok til å melde meg på et kommunalt arrangement – på en lørdag – uten å spørre først!?

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet