Blogg

SOLFEST

I går spratt jeg opp i 11 tiden og tok en taxi til kontoret for å rekke lunsjen. Jeg var tørr i munnen og klødde på øynene og jeg trodde et øyeblikk at jeg hadde utviklet Champagne-allergi. Men det viste seg heldigvis at jeg bare hadde sovnet med linsene på.

Solfesten på onsdag var, tradisjonen tro, en dundrende suksess fra start til mål. Jeg stjal all oppmerksomhet, samtidig som jeg spilte jovial og hyggelig etter beste evne.

Ingen over – ingen ved siden.

VIP gjestene virket også fornøyde der de veltet i seg mat og drikke mens de pratet med begge hendene. Har jeg truffet flere hønsehjerner på samme kveld før? Sannsynligvis ikke.

Men det viktigste var at jeg vant festen – og ikke minst – at jeg ikke hisset opp Torunn mer enn høyst nødvendig.

Inne på kontoret hadde jeg rigget meg til med kaffe – beina i arbeidsstilling på bordet – og var klar for å skrive årets beste blogginnlegg. Målet var å prikke inn enda en 6er på terningen.

Livet som Champagnemegler var nesten for godt til å være sant.

Men akkurat da jeg var klar til å skrive dukket Pål opp i døren bærende på en stor eske. Smilet hans var så bredt at jeg fryktet at leppene skulle sprekke.

Etter en kort seremoni avduket han en diger kake med både Champagnemegleren og Meglerhuset Lea & partnere sine logoer foreviget på marsipanlokket. Midt på kaken var det plassert to dresskledde mikromenn som holdt rundt hverandre.

I følge Pål skulle sukkertøymennene illustrere at vi to var verdens beste bloggteam. Jeg var sikker på at pynten var masseprodusert og hørte hjemme på en bryllupskake. Det var meget fristende å hetse kakepynten, men jeg valgte av høflighetshensyn å avstå.

«Gratulerer med årets beste event!», gliste Pål og kom bort for å gi meg en klem. Jeg mislikte hele settingen, men jeg valgte likevel å delta aktivt i manneklemmen.

«Best event ever», dro han på mens han klemte luften ut av lungene på meg.

«Nja», sa jeg. «Jeg tror du glemte underveis at det var Meglerhuset Lea & partnere som skulle promoteres og ikke designer Pål Osmundsen.

Du oppførte deg som en blanding av vert, arrangør og brudens far. Det var en periode der jeg trodde det var din fest vi var på! Hver gang jeg gikk forbi deg var du fullt opptatt med å skryte deg selv opp i skyene.»

«Da har du nok dessverre misforstått. Både Tore og jeg jobbet aktivt hele kvelden for å selge deg inn som Norges beste megler. Vi stod på helt til siste gjest hadde forlatt nachspielet, og vi tar ikke engang ekstra betalt for nattarbeidet.», svarte Pål med alvorlig mine.

«Og hvor mange nye kunder signerte dere for meg?», spurte jeg.

«Vi har positiv dialog med flere potensielle kunder», svarte Pål.

«Positiv dialog med kunder», liksom? Pål kan virkelig dette med hvite løgner.

Kanskje jeg heller burde ansette han som eiendomsmegler?

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet