Blogg

DIGITAL IDENTITET

De siste ukene har Pål vært gretten og småsur. Han har sannsynligvis problemer med fruen eller jobben. Uansett ikke mitt problem, og jeg er på generelt grunnlag uinteressert i hans følelsesliv.

Men det finnes en grense for alt, spesielt sutring. Jeg bestemte meg derfor for å ta affære.

«Faen så sur du er for tiden?», sa jeg.

«Jeg er ikke sur. Jeg er bare veldig veldig skuffet.», svarte Pål.

Hvis jeg kan velge mellom sur og skuffet velger jeg sur 10 av 10 ganger. For sikkerhets skyld valgte jeg å ikke stille oppfølgingsspørsmål, men han hadde dessverre mer på hjertet.

«Jeg har ikke blitt nevnt i toppbloggen på over 3 måneder. Og det er tross alt min digitale identitet du bruker.», fortsatte han.

I stedet for å påpeke det åpenbare – at han fakturerer med gaffel for innsatsen som bloggmanager – valgte jeg å heller garantere omtale i neste ukes blogg.

«Slapp helt av. Jeg har allerede begynt på neste blogg, og der handler det meste om deg og din uvurderlige innsats.»

«Nice», sa Pål. «Men da vil jeg også være med på bildet».

Plutselig var han smørblid igjen. Skuffelsen hadde heldigvis ikke satt seg.

Senere nevnte jeg tilfeldigvis for Øystein at jeg hadde hatt en klein samtale med designer-Pål.

Øystein syntes ikke det var riktig at vi skulle skrive om andre enn oss selv på vår egen blogg. Vi måtte holde fokus på å selge hus, og ikke la oss presse av disse designerfolkene. Øystein hadde tydeligvis negative erfaringer med folk fra «kreative» yrker som tror de er bedre enn vanlige folk.

Øystein ville at jeg i stedet skulle blogge om at vi har solgt tusenvis av eiendommer.

Vi har visstnok den meglerstaben som har solgt flest eiendommer i hele fiskelandsbyen – og det kunne vi ifølge Øystein bruke som snikreklame på champisbloggen.

«Ja, ja, ja», sa jeg. «Men nå har jeg lovet Pål å skrive om han. Og da kan jeg ikke plutselig begynne å skrive om hvor mange eiendommer du har solgt opp gjennom årene», sa jeg.

«Ikke hvor mange jeg har solgt, men hvor mange vi har solgt», fortsatte Øystein.

Etter at Øystein fikk plass i styret har han plutselig begynt å si «vi» hele tiden. Høres litt feil ut, men jeg begynner å bli vant til det.

«Jeg gir som kjent ikke andre garantier enn salgsgaranti», sa jeg.

«Men jeg lover å klemme inn en setning om hvor geniale vi er – naturligvis under forutsetning av at flere tema i samme tekst er bloggfaglig akseptabelt.»

«Jeg sjekker med bloggmanageren om det er innenfor å skrive om 2 emner i samme tekst.»

«Greit», sa Øystein.

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet