Blogg

TOPPLEDERKURSET

Det er ingen hemmelighet at jeg er den fødte toppleder. Beslutningene mine tas ofte på sparket, men fremstår som vel funderte. Ingenting å stresse med.

Jeg føler meg egentlig moden for større oppgaver.

De ansatte er dessverre av varierende kvalitet. Jeg tilpasser derfor alle stillinger etter den enkeltes arbeidskapasitet. På gode dager spiller jeg også interessert i ansattes privatliv, men jeg unngår naturligvis å stille personlige spørsmål.

Triste historier fra virkeligheten gjør seg best på TV.

Jeg strekker meg ofte langt for at de ansatte skal trives på jobb. Men ansatte er generelt utakknemlige. Det er noe alle vet.

Aud, som ifølge seg selv er «hovedtillitsvalgt», har alltid noe å klage på. De ansatte krever ditt og de ansatte krever datt. «Vi krever bla bla bla tatt på alvor bla bla…»

«Jeg tror det hadde gått bedre om de ansatte fokuserte mer på å selge hus, og mindre på å lete etter ting å klage på», sa jeg.

I etterpåklokskapens lys burde jeg kanskje formulert meg annerledes. Ærlige ledere blir ikke verdsatt lenger.

Siste nytt er at de ansatte er forbannet på lederstilen min, og krever lønnskompensasjon.

«Det kan de bare drite i», svarte jeg og lukket døren.

For sikkerhets skyld ringte jeg til konserndirektøren for å lufte problemstillingen.

«Nei, nei, nei, du kan ikke snakke slik til de ansatte», sa Bjørn. «Da blir det garantert bråk. Du må si at ledelsen setter pris på innsatsen, og at du vil vurdere kravene ved første anledning».

«Du har vel tatt topplederkurset?», spurte han plutselig.

«Topplederkurs for helvete?! Ingen har fortalt meg om noe topplederkurs.», svarte jeg.

Bjørn mente at det var uansvarlig av meg å opptre som toppleder uten formell kompetanse. Han hadde tilfeldigvis liggende en power-point fra forrige topplederkurs som vi kunne bla oss gjennom. I følge Bjørn ville vi suse gjennom presentasjonen på et par timer.

«Men kan dette være nødvendig? Det blir ikke sånt stressopplegg, liksom?».

Det var i følge Bjørn null stress involvert. «Vi tar 5-6 kjappe drinker og noen sigarer, og plutselig skjønner du hva det går i», sa Bjørn overbevisende.

Som sagt så gjort.

Toppledertriksene var nesten for enkle.

Jeg begynte å lure på om jeg allerede hadde tatt kurset, siden jeg tok det så lett!

«Er det virkelig så enkelt som dette, Bjørn?»

«Det har alltid vært latterlig enkelt å være toppleder», svarte Bjørn.

«Idioter hele gjengen», sa jeg.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet