Blogg

FEST PÅ BESTE VEST

Torunn og jeg ble omsider invitert til fest på Oslo vest.

Etter supersuksessen med Champisbloggen var det bare et tidsspørsmål. Men hvorfor tok det så lang tid?

Norges største popstjerne, Arne Hurlén, kalte oss inn til kjendisparty. Vi ble meget glade og takket straks ja til invitasjonen. Vel fremme ble det klart at festen skulle holdes på Dyna fyr, en liten holme utenfor Bygdøy.

«Såpass må det være», sa popstjernen.

Jeg trivdes umiddelbart i disse maritime omgivelsene. Det minnet om Borgøy, bare mindre.

Men jeg ble etter hvert i tvil hva gjelder de øvrige gjestene.

Mange totalt ukjente mennesker i alle aldre vimset rundt på øya. Det var langt fra så mange A-kjendiser som jeg trodde. Hvor var for eksempel John Christian? Erik? Bjørn?

«Hvem er disse folkene, Arne», spurte jeg etter en stund. «Det er kjendisfamilier. Helt vanlig her på vestkanten at man samler hele familien på slike fester som dette», svarte popstjernen. «Det holder at én i familien er kjendis for å bli invitert – slik som med deg og Torunn», forklarte han videre.

Etter at jeg hadde fått i meg noen glass musserende og noen glass rødvin var det på tide å presentere seg for familiene. Heldigvis hadde de fleste fått med seg at jeg har egen toppblogg – slik at praten gikk av seg selv.

Jeg gjorde som alltid mitt beste for å virke smart, sofistikert og vittig.

Ut over kvelden var det flere som holdt festtaler. Det var snodige greier der de snakket usammenhengende og avbrøt til stadighet med gråt, selv om jeg overhodet ikke syntes innholdet i talene var rørende.

Talene hadde mye følelse, men omtrent null innhold.

Jeg hadde forberedt en egen tale med mye futt og fart. Jeg planla full gass med både naturlig innlevelse og en egenkomponert sang som ekstranummer. Et sangnummer føltes naturlig siden vi var blant popstjerner.

Etter hvert som kvelden gikk ble det klart for meg at jeg kom til å vinne festen med klar margin.

Det hadde ikke vært grunn til å bekymre seg for kjendisenes talegaver. Ingen av talene fikk høyere terningkast enn 4, ifølge Torunn. Mitt gjennomsnitt er stabilt på 5,8. Naturligvis med klar overvekt av 6´ere.

Siden seieren allerede var så godt som sikker, tok jeg meg ekstra god tid til å sjarmere gjestene som satt nærmest meg.

Det kunne jo tenkes at de hadde eiendom som snart skal selges?

Jeg valgte en tale jeg hadde holdt et par ganger tidligere. Byttet noen navn – og vips – den var god som ny.

Jeg var imponerende. Forsamlingen var som ventet fra seg av begeistring. Det holdt med 80% innsats, og jeg droppet ekstranummeret. Ingen grunn til å brenne flere kalorier enn nødvendig – eller avsløre mine skjulte evner som sanger.

Min hustru har også mange talenter, en av dem er at hun er et matematisk geni.

For noen år siden tok hun flere kurs på en eller annen skole i Bergen. Hun påstår at det var kurs i matematikk, men slikt kan man aldri vite sikkert.

Etter den perfekte talen mente hun i alle fall at det nå er 110% sikkert at vi blir invitert tilbake neste år.

«Selvfølgelig», svarte jeg.

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet