Blogg

TOPPLEDERLIVET 2.0

Han nye fyren er fortsatt irriterende positiv og energisk.

Men siden Øystein selger hus som varmt hvetebrød er positiviteten til å leve med. Så vidt.

Siste sprell er at han inviterte til innflyttingsfest på kontoret sitt.

«Innflyttingsfest på ditt kontor?», sa vi vantro. «Ja, det er vel helt vanlig med innflyttingsfest?», svarte Øystein. «Dessuten er det ingen tvang, og jeg inviterer uansett», fortsatte han.

Ingen av oss ville være festbremser så alle takket ja.

Det viste seg at Øystein hadde invitert over 30 stk på innflyttingsfest. Nesten alle var vanlige folk, men de fleste var i stand til å føre en normal samtale – utrolig nok. Det var plenty fludium i omløp og høy stemning. Drinker i begge hender – med og uten paraply.

Alt kjøpt inn på firmaets regning, fikk jeg vite etterpå.

Jeg traff flere hyggelige brukthusselgere fra andre firma og fikk det derfor travelt med løgn og skrøyt om Meglerhuset Lea & partnere. «Flere bankkontoer er allerede fulle. Nesten for godt til å være sant.», dro jeg på.

De var en godtroende gjeng med idioter. 

Jeg var derfor i strålende humør.

På et eller annet tidspunkt røk det en sikring i topplokket og jeg husket ikke så mye av de siste timene av festen. Men det var sikkert like kjekt hele kvelden – kan jeg tenke meg.

Utover søndagen fikk jeg en litt uggen magefølelse, men jeg slo meg til ro med at det sikkert skyldtes for mange vodka battery.

Mandag morgen fikk jeg et par mailer fra deltakere på festen der det kunne virke som om vi hadde hatt «fortrolige samtaler» om ansettelse i Meglerhuset Lea & partnere. Det var også flere som takket for jobbtilbudet.

Jeg hadde tydeligvis vært aktiv på overgangsmarkedet og gitt flere meglere jobbtilbud på nachspielet.

Strålende nyheter! Nok et genialt og spennende toppledertrekk.

Spesielt interessant siden jeg ikke ante hvor mange det kunne dreie seg om.

Jeg ante heller ikke hvilke betingelser jeg hadde tilbudt – og fryktet naturligvis løfter om millionlønn, men fant ut at det helt sikkert var fornuftige og balanserte tilbud. Jeg blir vanligvis både smartere og mer reflektert når jeg har drukket litt.

Jeg konkluderte med at problemet uansett vil løse seg selv, dersom noen aksepterer jobbtilbudet. Det er kun de beste topplederne som headhunter på nachspiel!

Alltid ett skritt foran.

Terningkast 6.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet