Blogg

IDIOTMEGLEREN

Bloggmanageren ferierer i Spania på 2. uken. Like greit, for han gjør ikke en dritt uansett.

Plutselig kom det en serie snapper der han, åpenbart beruset, kunne fortelle at jeg nå hadde blogget om idioter 20 ganger. Og det var visst «helt konge».

Enten det eller så hadde han drukket 20 øl og svelget en kongle – umulig forstå hva han prøvde å uttale.

Dagen etter ringte han fra stranden. Han gjentok at jeg hadde blogget om idioter mange nok ganger til at vi kunne bruke det i merkevaren – Champagnemegleren 2.0.

«Fra nå av er du idiotmegleren. Det blir knallbra!», sa Pål entusiastisk.

«Når folk hører ordet idiot skal de tenke på deg. Jeg har allerede begynt å jobbe med ny design.», fortsatte han.

«Jeg skjønner at du har tro på dette, men er det ikke bedre om jeg kunne bli genimegleren, supermegleren eller noe annet litt mer positivt ladet?», spurte jeg. «Dessuten burde det vel holde med Champagnemegleren, Norges beste megler?»

«Nei, nei, nei – alle de positive greiene er tatt for lenge siden. Dessuten er det 2015. Ingen som bryr seg om genimeglere – idioter derimot – er på veg opp og fram», hevdet han videre.

Jeg tenkte litt mer på den nye idéen om at jeg skulle bli idiotmegleren. Utrolig at det ikke fantes andre meglere som allerede hadde sikret seg rettigheten til navnet?

Ved siste opptelling var det over 10 idiotmeglere bare i Haugesund – i hele Norge er det sikkert tusenvis!

«Jævlig usikker på dette Pål, siden ingen andre har tenkt på dette før mener jeg.», sa jeg. «Det er fordi de er idioter hele gjengen! De er for trange i nøtten til å skjønne at de sitter på gull!», knegget Pål videre.

«Har jeg noen gang tatt feil? Har jeg gitt noen dårlige råd, ever?», spurte han retorisk.

Ideén var, ifølge forfatteren selv, så supersmart at noen andre kom stikke av med den hvis jeg kastet bort mer tid på å vurdere frem og tilbake.

Pål garanterte personlig at den nye profileringen ville øke omsetningen til Meglerhuset Lea & partnere med 100%.

«Hvor sikker er du på at vi vil tjene mer penger?», spurte jeg til slutt.

«Nesten helt sikker.», svarte Pål.

«Hvor sikkert er det?», spurte jeg.

«110% sikker.», sa Pål.

«Så du garanterer personlig for 100% omsetningsvekst, med 110% sikkerhet?», sa jeg.

Jeg ble usikker på om Pål vet hva en garanti er, men jeg likte tallene hans.

«Ok, vi går for dette.», avsluttet jeg.

«Idiotsikkert.», sa Pål.

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet