Blogg

IDIOTMEGLEREN

Bloggmanageren ferierer i Spania på 2. uken. Like greit, for han gjør ikke en dritt uansett.

Plutselig kom det en serie snapper der han, åpenbart beruset, kunne fortelle at jeg nå hadde blogget om idioter 20 ganger. Og det var visst «helt konge».

Enten det eller så hadde han drukket 20 øl og svelget en kongle – umulig forstå hva han prøvde å uttale.

Dagen etter ringte han fra stranden. Han gjentok at jeg hadde blogget om idioter mange nok ganger til at vi kunne bruke det i merkevaren – Champagnemegleren 2.0.

«Fra nå av er du idiotmegleren. Det blir knallbra!», sa Pål entusiastisk.

«Når folk hører ordet idiot skal de tenke på deg. Jeg har allerede begynt å jobbe med ny design.», fortsatte han.

«Jeg skjønner at du har tro på dette, men er det ikke bedre om jeg kunne bli genimegleren, supermegleren eller noe annet litt mer positivt ladet?», spurte jeg. «Dessuten burde det vel holde med Champagnemegleren, Norges beste megler?»

«Nei, nei, nei – alle de positive greiene er tatt for lenge siden. Dessuten er det 2015. Ingen som bryr seg om genimeglere – idioter derimot – er på veg opp og fram», hevdet han videre.

Jeg tenkte litt mer på den nye idéen om at jeg skulle bli idiotmegleren. Utrolig at det ikke fantes andre meglere som allerede hadde sikret seg rettigheten til navnet?

Ved siste opptelling var det over 10 idiotmeglere bare i Haugesund – i hele Norge er det sikkert tusenvis!

«Jævlig usikker på dette Pål, siden ingen andre har tenkt på dette før mener jeg.», sa jeg. «Det er fordi de er idioter hele gjengen! De er for trange i nøtten til å skjønne at de sitter på gull!», knegget Pål videre.

«Har jeg noen gang tatt feil? Har jeg gitt noen dårlige råd, ever?», spurte han retorisk.

Ideén var, ifølge forfatteren selv, så supersmart at noen andre kom stikke av med den hvis jeg kastet bort mer tid på å vurdere frem og tilbake.

Pål garanterte personlig at den nye profileringen ville øke omsetningen til Meglerhuset Lea & partnere med 100%.

«Hvor sikker er du på at vi vil tjene mer penger?», spurte jeg til slutt.

«Nesten helt sikker.», svarte Pål.

«Hvor sikkert er det?», spurte jeg.

«110% sikker.», sa Pål.

«Så du garanterer personlig for 100% omsetningsvekst, med 110% sikkerhet?», sa jeg.

Jeg ble usikker på om Pål vet hva en garanti er, men jeg likte tallene hans.

«Ok, vi går for dette.», avsluttet jeg.

«Idiotsikkert.», sa Pål.

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet