Blogg

KLASSEREISEN

Jeg befinner meg på luxuscruise i middelhavet.

Min gamle ste-onkel, Erik Lea, bestemte at vi skulle feire hans 60 årsdag til sjøs.

Tja, hvorfor ikke?

Umiddelbart etter ankomst på skipet ble det avholdt demokratisk valg av toastmaster til den store festen.

Jeg ble, ikke overraskende, enstemmig valgt. For å være ærlig var det få andre kvalifiserte kandidater.

Jeg spilte likevel takknemlig og overrasket, men realiteten var at jeg hadde begynt å forberede meg til jobben straks jeg mottok gjestelisten. De andre inviterte bestod for det meste av mye røyk og lite ild, for å si det på en politisk korrekt måte.

Festledelse er et eget fagfelt der amatører bør kjenne sin besøkelsestid.

Jeg ledet festen på en både profesjonell og sjarmerende måte. Som vanlig. I tillegg dro jeg på med en personlig og vittig tale med mye følelser og naturlig innlevelse.

Ikke et øye var tørt.

Talen var faktisk så vakker at jeg gråt en skvett selv. Jeg blir lett rørt av egne suksesser.

Onkel Erik var i ekstase og kysset meg på begge kinn mens han klemte saften ut av høyrehånden min. Jeg konstaterte at selv kjendisadvokat Elden og hans hustru var stumme av beundring.

Nok en perfekt forestilling for historiebøkene.

Feiringen pågår nå på 3 døgnet. Og det er enda 4 døgn igjen.

Det er et nachspiel man ikke kan gå hjem fra.

Vi har fått armbånd i stedet for fotlenke, men ellers er det som å delta frivillig på åpen soning. Idiotene virrer rundt i korridorene som dopede høns.

Det hadde vært umulig å takle dette livet uten fri bar. Eller UP, ultimate beverage package, som de så vakkert har døpt arrangementet som serverer deg drinker til frokost.

Trøsten er at etter noen døgn til på dette nachspielet blir jeg løslatt og kan få treffe idiotene på kontoret igjen.

De har en halv hjerne på deling.

Men de er i det minste edru noen timer i døgnet..

 

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet