Blogg

KLASSEREISEN

Jeg befinner meg på luxuscruise i middelhavet.

Min gamle ste-onkel, Erik Lea, bestemte at vi skulle feire hans 60 årsdag til sjøs.

Tja, hvorfor ikke?

Umiddelbart etter ankomst på skipet ble det avholdt demokratisk valg av toastmaster til den store festen.

Jeg ble, ikke overraskende, enstemmig valgt. For å være ærlig var det få andre kvalifiserte kandidater.

Jeg spilte likevel takknemlig og overrasket, men realiteten var at jeg hadde begynt å forberede meg til jobben straks jeg mottok gjestelisten. De andre inviterte bestod for det meste av mye røyk og lite ild, for å si det på en politisk korrekt måte.

Festledelse er et eget fagfelt der amatører bør kjenne sin besøkelsestid.

Jeg ledet festen på en både profesjonell og sjarmerende måte. Som vanlig. I tillegg dro jeg på med en personlig og vittig tale med mye følelser og naturlig innlevelse.

Ikke et øye var tørt.

Talen var faktisk så vakker at jeg gråt en skvett selv. Jeg blir lett rørt av egne suksesser.

Onkel Erik var i ekstase og kysset meg på begge kinn mens han klemte saften ut av høyrehånden min. Jeg konstaterte at selv kjendisadvokat Elden og hans hustru var stumme av beundring.

Nok en perfekt forestilling for historiebøkene.

Feiringen pågår nå på 3 døgnet. Og det er enda 4 døgn igjen.

Det er et nachspiel man ikke kan gå hjem fra.

Vi har fått armbånd i stedet for fotlenke, men ellers er det som å delta frivillig på åpen soning. Idiotene virrer rundt i korridorene som dopede høns.

Det hadde vært umulig å takle dette livet uten fri bar. Eller UP, ultimate beverage package, som de så vakkert har døpt arrangementet som serverer deg drinker til frokost.

Trøsten er at etter noen døgn til på dette nachspielet blir jeg løslatt og kan få treffe idiotene på kontoret igjen.

De har en halv hjerne på deling.

Men de er i det minste edru noen timer i døgnet..

 

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet