Blogg

KLASSEREISEN

Jeg befinner meg på luxuscruise i middelhavet.

Min gamle ste-onkel, Erik Lea, bestemte at vi skulle feire hans 60 årsdag til sjøs.

Tja, hvorfor ikke?

Umiddelbart etter ankomst på skipet ble det avholdt demokratisk valg av toastmaster til den store festen.

Jeg ble, ikke overraskende, enstemmig valgt. For å være ærlig var det få andre kvalifiserte kandidater.

Jeg spilte likevel takknemlig og overrasket, men realiteten var at jeg hadde begynt å forberede meg til jobben straks jeg mottok gjestelisten. De andre inviterte bestod for det meste av mye røyk og lite ild, for å si det på en politisk korrekt måte.

Festledelse er et eget fagfelt der amatører bør kjenne sin besøkelsestid.

Jeg ledet festen på en både profesjonell og sjarmerende måte. Som vanlig. I tillegg dro jeg på med en personlig og vittig tale med mye følelser og naturlig innlevelse.

Ikke et øye var tørt.

Talen var faktisk så vakker at jeg gråt en skvett selv. Jeg blir lett rørt av egne suksesser.

Onkel Erik var i ekstase og kysset meg på begge kinn mens han klemte saften ut av høyrehånden min. Jeg konstaterte at selv kjendisadvokat Elden og hans hustru var stumme av beundring.

Nok en perfekt forestilling for historiebøkene.

Feiringen pågår nå på 3 døgnet. Og det er enda 4 døgn igjen.

Det er et nachspiel man ikke kan gå hjem fra.

Vi har fått armbånd i stedet for fotlenke, men ellers er det som å delta frivillig på åpen soning. Idiotene virrer rundt i korridorene som dopede høns.

Det hadde vært umulig å takle dette livet uten fri bar. Eller UP, ultimate beverage package, som de så vakkert har døpt arrangementet som serverer deg drinker til frokost.

Trøsten er at etter noen døgn til på dette nachspielet blir jeg løslatt og kan få treffe idiotene på kontoret igjen.

De har en halv hjerne på deling.

Men de er i det minste edru noen timer i døgnet..

 

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet