Blogg

DAGLIG LEDER LEA

Denne uken var jeg nok en gang på middag med administrerende direktører fra lokale bedrifter.

Jeg har ufrivillig blitt fanget i nettverksbyggingshelvete. Liksomvennene har alltid noe på gang og invitasjonene ramler inn.

Merkelig nok passet jeg perfekt inn, som vanlig.

Direktørene presenterte seg én etter én og sa navnet på bedriften sin. Jeg presenterte meg som «daglig leder» og merket straks hvor veik og kjønnsløs tittelen min virket i forhold til de andre «direktørene».

Den eneste tittelen som er slappere enn «daglig leder» må være «mellomleder». «Mellomleder» er den eneste lederstillingen der det aksepteres litt tårer i arbeidstiden.

«Innsatsen min blir ikke satt pris på, uhu uhu», stakkars meg, liksom.

Mellomleder er ingen aktuell stilling for meg.

Nok om det.

Jeg hadde satt meg selv i sosialt knestående med «daglig leder» som stillingsbeskrivelse på disse arrangementene. Jeg er avhengig av en tittel som oser av status for å tiltrekke meg de feteste brukthussalgene.

Hvor mange ansatte må man forresten ha før man kan kalle seg adm. dir.? Uansett bestemte jeg meg der og da for å skifte tittel til direktør. «Direktør Lea» svinger mye mer enn «Daglig leder Lea». Utrolig at jeg ikke kalte meg for direktør fra første stund. Jeg er kanskje ikke så smart som alle tror likevel?

Etter å ha forfremmet meg selv til direktør følte jeg meg mye mer komfortabel.

Jeg følte meg også smartere og mer attraktiv.

Jeg ble så smart at jeg slapp nyheten om at Meglerhuset Lea & partnere har fått ny catch-phrase, eller signatur, om man vil:

Meglerhuset Lea – når selv det beste ikke er godt nok.

«Byrået skal lage en kampanje som vi regner med skal øke omsetningen med minst 50% innen årsskiftet», fortsatte jeg – lettere beruset.

Alle ble tilsynelatende meget imponert.

Det var først da jeg nevnte Champagnemeglerbloggen og alle kundefordelene jeg kunne tilby, at de begynte å rynke på nesen. Selv ikke da jeg presiserte at tilbudet er spesielt for dem – siden vi er venner – fikk jeg noe napp.

Det viste seg at ingen av dem visste hva en blogg er engang. Nå, i 2016!?

Jeg bestemte meg derfor for å drite i hele smiskeprosjektet og heller drikke mest mulig under middagen. Det var tross alt gratis.

Ingen vits å spille hyggelig når alle var så pissesure uansett.

Idioter hele gjengen.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet