Blogg

DAGLIG LEDER LEA

Denne uken var jeg nok en gang på middag med administrerende direktører fra lokale bedrifter.

Jeg har ufrivillig blitt fanget i nettverksbyggingshelvete. Liksomvennene har alltid noe på gang og invitasjonene ramler inn.

Merkelig nok passet jeg perfekt inn, som vanlig.

Direktørene presenterte seg én etter én og sa navnet på bedriften sin. Jeg presenterte meg som «daglig leder» og merket straks hvor veik og kjønnsløs tittelen min virket i forhold til de andre «direktørene».

Den eneste tittelen som er slappere enn «daglig leder» må være «mellomleder». «Mellomleder» er den eneste lederstillingen der det aksepteres litt tårer i arbeidstiden.

«Innsatsen min blir ikke satt pris på, uhu uhu», stakkars meg, liksom.

Mellomleder er ingen aktuell stilling for meg.

Nok om det.

Jeg hadde satt meg selv i sosialt knestående med «daglig leder» som stillingsbeskrivelse på disse arrangementene. Jeg er avhengig av en tittel som oser av status for å tiltrekke meg de feteste brukthussalgene.

Hvor mange ansatte må man forresten ha før man kan kalle seg adm. dir.? Uansett bestemte jeg meg der og da for å skifte tittel til direktør. «Direktør Lea» svinger mye mer enn «Daglig leder Lea». Utrolig at jeg ikke kalte meg for direktør fra første stund. Jeg er kanskje ikke så smart som alle tror likevel?

Etter å ha forfremmet meg selv til direktør følte jeg meg mye mer komfortabel.

Jeg følte meg også smartere og mer attraktiv.

Jeg ble så smart at jeg slapp nyheten om at Meglerhuset Lea & partnere har fått ny catch-phrase, eller signatur, om man vil:

Meglerhuset Lea – når selv det beste ikke er godt nok.

«Byrået skal lage en kampanje som vi regner med skal øke omsetningen med minst 50% innen årsskiftet», fortsatte jeg – lettere beruset.

Alle ble tilsynelatende meget imponert.

Det var først da jeg nevnte Champagnemeglerbloggen og alle kundefordelene jeg kunne tilby, at de begynte å rynke på nesen. Selv ikke da jeg presiserte at tilbudet er spesielt for dem – siden vi er venner – fikk jeg noe napp.

Det viste seg at ingen av dem visste hva en blogg er engang. Nå, i 2016!?

Jeg bestemte meg derfor for å drite i hele smiskeprosjektet og heller drikke mest mulig under middagen. Det var tross alt gratis.

Ingen vits å spille hyggelig når alle var så pissesure uansett.

Idioter hele gjengen.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

WHITE TRASH

Det er ikke alle som vet at Torunn er oppvokst som såkalt white trash på Karmøy. Folk i disse miljøene skjønner ikke selv hvor kjipt de har det – og det er sikkert like greit. Hun kan ikke ha hatt det godt, stakkars. Torunn vokste opp som en slags askepott – hvis man bytter ut […]

Les mer

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer
Gå til bloggarkivet