Blogg

DAGLIG LEDER LEA

Denne uken var jeg nok en gang på middag med administrerende direktører fra lokale bedrifter.

Jeg har ufrivillig blitt fanget i nettverksbyggingshelvete. Liksomvennene har alltid noe på gang og invitasjonene ramler inn.

Merkelig nok passet jeg perfekt inn, som vanlig.

Direktørene presenterte seg én etter én og sa navnet på bedriften sin. Jeg presenterte meg som «daglig leder» og merket straks hvor veik og kjønnsløs tittelen min virket i forhold til de andre «direktørene».

Den eneste tittelen som er slappere enn «daglig leder» må være «mellomleder». «Mellomleder» er den eneste lederstillingen der det aksepteres litt tårer i arbeidstiden.

«Innsatsen min blir ikke satt pris på, uhu uhu», stakkars meg, liksom.

Mellomleder er ingen aktuell stilling for meg.

Nok om det.

Jeg hadde satt meg selv i sosialt knestående med «daglig leder» som stillingsbeskrivelse på disse arrangementene. Jeg er avhengig av en tittel som oser av status for å tiltrekke meg de feteste brukthussalgene.

Hvor mange ansatte må man forresten ha før man kan kalle seg adm. dir.? Uansett bestemte jeg meg der og da for å skifte tittel til direktør. «Direktør Lea» svinger mye mer enn «Daglig leder Lea». Utrolig at jeg ikke kalte meg for direktør fra første stund. Jeg er kanskje ikke så smart som alle tror likevel?

Etter å ha forfremmet meg selv til direktør følte jeg meg mye mer komfortabel.

Jeg følte meg også smartere og mer attraktiv.

Jeg ble så smart at jeg slapp nyheten om at Meglerhuset Lea & partnere har fått ny catch-phrase, eller signatur, om man vil:

Meglerhuset Lea – når selv det beste ikke er godt nok.

«Byrået skal lage en kampanje som vi regner med skal øke omsetningen med minst 50% innen årsskiftet», fortsatte jeg – lettere beruset.

Alle ble tilsynelatende meget imponert.

Det var først da jeg nevnte Champagnemeglerbloggen og alle kundefordelene jeg kunne tilby, at de begynte å rynke på nesen. Selv ikke da jeg presiserte at tilbudet er spesielt for dem – siden vi er venner – fikk jeg noe napp.

Det viste seg at ingen av dem visste hva en blogg er engang. Nå, i 2016!?

Jeg bestemte meg derfor for å drite i hele smiskeprosjektet og heller drikke mest mulig under middagen. Det var tross alt gratis.

Ingen vits å spille hyggelig når alle var så pissesure uansett.

Idioter hele gjengen.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet