Blogg

HVA SKJEDDE MED ALLE GUTTA?

Jeg ble nok en gang invitert av direktøren og hans hustru til den årlige sommerlunsjen.

Arrangementet pleide å være glimrende, men det virket som om antallet idioter doblet seg hvert år. Torunn, som alltid er altfor positivt innstilt, presset meg til å takke ja.

Lokalet var fullt av trøtte tryner i litt for trange jeans. De fleste gjestene burde valgt mer flatterende antrekk.

Welcome to my life, tenkte jeg. Hva skjedde med de skikkelige festene? Hvor er det blitt av alle gutta, som Lars Saabye Christensen etterlyste for en generasjon siden?

De var i alle fall ikke på denne sommerlunsjen.

Til tross for mine bekymringer var jeg i mitt aller høfligste humør, og tok derfor runden og småpratet med de andre celebre gjestene. Endelig en ekte kjendisfest. Ingen vanlige folk i mils omkrets.

Det første som slo meg var at bedriftslederne var alt annet enn kvikke i replikken, noe jeg bemerket til Bjørn.

«Lyset er på, men ingen er hjemme», konstaterte han tørt.

Jeg kikket meg rundt, men kunne ikke finne andre fellesnevnere enn for små merkeklær på for gamle kropper.

«Hvor finner du disse folkene Bjørn?», spurte jeg til slutt. Bjørn trakk på skuldrene og fortalte at det var Eva og sekretæren hans som inviterte ut fra en eller annen liste. Han møtte bare opp sammen med gjestene, og hadde egentlig ingenting med arrangementet å gjøre.

Lunsjen var rene paradiset for nettverksbygging, men jeg har allerede mer enn nok liksomvenner.

Smertene ved å holde en samtale gående i mer enn 2 minutter ble dessuten for sterke.

Det begynte å bli lenge siden jeg ble invitert på en fest der man danset på bordene, og jeg savnet det intenst. Skal man ha fart og spenning, må man lage det selv. Som vanlig.

Jeg gjorde derfor en deal med verten. Jeg hjelper til med gjestelisten neste år – og garanterer kvikkere gjester – mens han begynner å annonsere på Champagnemeglerbloggen. Norges beste toppblogg.

«Hvilken kostnad snakker vi om for en årlig avtale», ville han vite. «Jeg må sjekke prisen med advokaten min, men jeg tror det er mindre enn en mill pr år», svarte jeg.

«Å, ikke mer», sa Bjørn.

«Nesten gratis», svarte jeg.

«Og som bonus fikser jeg nye liksomvenner til neste sommerlunsj, ikke glem det!»

 Verd pengene bare det, spør du meg.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet