Blogg

GANSKE ENKELT GENIALT

Kjøreplanen til teammøtet 6. mai kl. 13:00 var:

  1. Hvordan lure flere boligselgere til Meglerhuset Lea?
  2. Hvordan lure flere annonsører til Champagnemeglerbloggen?
  3. Hvordan tjene mer penger?

Jeg hadde knapt blandet de første drinkene før Odd Eirik tok ordet og foreslo at vi begynte rett på punkt 3 i sakslisten. Han påstod at han hadde et forslag som ved et trylleslag ville doble inntektene til Meglerhuset Lea.

«Kjør på», sa jeg.

Han startet med å forlange kr. 200.000,- i cash, før han ville fortelle noe som helst om forslaget. Pål bare trakk på skuldrene – og så ut som om slike pengekrav er helt innenfor. Ja, ja – det er vel vanlig praksis for kjente bloggadvokater tenkte jeg og hentet pengene i skuffen. Etter å ha knødd pengene ned i innerlommen rotet han frem en gul post-it lapp med følgende tekst:

«Kontraktsgebyr tilsvarende avtalt provisjon kommer i tillegg

«Ta denne setningen med i kontrakten med selger, og dere kan trekke dobbel provisjon i oppgjøret», sa Odd Eirik.

«Skriv det helt nederst i oppdragsavtalen og ingen vanlige folk kommer til å oppdage det før det er for sent. Garantert.»

Jeg så bort på Pål, som trakk på skuldrene for andre gang, og smilte fra øre til øre. Tommel opp.

«Dette er en genistrek! Så enkelt – så genialt!», sa jeg mens jeg ristet på hodet av beundring.

«Man blir ikke styreleder i Haugesunds største advokatfirma om man er helt brødidiot», svarte bloggadvokaten.

«Men hvis jeg skal være pirkete – dette er vel strengt tatt ikke 110% lovlig?», spurte jeg. «Om juridiske genistreker er lovlige eller ei, kan man jo alltids diskutere, men det er ingen grunn til å være skeptisk. Jeg har lang erfaring innenfor dette fagfeltet.», svarte bloggadvokaten. «Dessuten må noen dra deg for retten før vi finner ut om det er utenfor den såkalte loven

«Spørsmålet nå er om du vil bli steinrik eller ikke?», sa bloggadvokaten.

Dagens klart dummeste spørsmål.

Jeg hadde aldri tjent flere millioner på 15 minutter før, og kjente at det ville være meningsløst å fortsette møtet nå. Jeg erklærte møtet for hevet kl 13:15, tømte glass nr 3, og dro ut på en velfortjent kjøretur til Åkrasanden. Ingenting slår et forfriskende bad etter et par drinker.

Konebilen var mye sprekere enn forventet. Haugesund – Åkra på 17,5 minutter.

Ny pers!

 

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet