Blogg

ILDSJELPROBLEMER

Vanlige folk tror det er så enkelt å være rik, berømt, pen og frisk. Og det er det for så vidt også.

Men luksusproblemer er også problemer – som må tas på alvor.

For meg som er ildsjel (gir av meg selv uten å forvente noe særlig i retur) er det ekstra sårende når livet butter imot. Jeg vil så gjerne tilby mennesker en bedre bolig, men de ser ofte ikke sitt eget beste. Utakk er verdens lønn.

Og ikke nok med det.

Jeg fikk meg omsider stort vestvendt hjørnekontor med havutsikt og vindusvegg, og trodde livet endelig skulle bli perfekt. Men nei, ingen tenkte på vårsolen som steiker inn på parketten.

Det kan vel ikke være meningen at jeg skal sitte her og svette mens jeg ser solen gå ned i havet?

Jeg skal ta dette opp med huseier på mandag. Det må være mulig å skape et bedre inneklima i 2016.

Og ikke nok med det.

Nå begynner vanlige folk også å blande seg inn i hva jeg skal skrive om på bloggen. Det er av både edru og fulle folk jeg får vite hvordan toppblogging egentlig skal foregå. Mas, mas, mas. Idioter hele gjengen.

Hvis det er så forbannet enkelt å skrive toppblogg så kan de vel starte opp en selv?

Kan kalle den for «Noldusbloggen», eller eventuelt «Noldusfrue», fengende navn som ved et trylleslag identifiserer begge ektefellene.

Jeg trøster meg med Champagnemeglingen. For all del, det er mye mas der også, men der snakker vi i det minste om viktige ting – penger. The international language of cash.

Champagnemeglerkundene er generelt positive og hyggelige mennesker. Og de har forståelse for at det koster noen kroner å selge eiendom. Selgerne vinner uansett 7 riktige i lotto – og blir boligmillionærer, mens Champagnemegleren kun får 6 +1 – og ender opp med et lavt sekssifret beløp.

Både toppbloggingen og Champagnemeglingen er isolert sett bekymringsløst og lett. Gratis penger begge deler, men skjønnhetstyranniet kaster en mørk skygge over bransjene. Jeg ble rådet tannbleking for å virke mer presentabel på visninger. For så vidt en god idé, helt til jeg kom på at huden da ville se ekstra blek ut. Jeg trengte litt spray-tan. Men spray-tan uten hår er ikke sexy, og jeg undersøkte derfor også prisene for hårtransplantasjon/ parykk.

Kostnadsmessig lot det seg løse, men det fristet ikke. Det er risiko for kirurgiavhengighet har jeg hørt.

Før man vet ordet av det blir man fettsugd både foran og bak, samtidig som noen gir deg en nosejob. Og noen fortrinn må vel vi naturlig pene få beholde?

Jeg fokuserer derfor på de aktuelle problemene i første omgang, så venter jeg til jeg har bedre tid før jeg påtar meg noen nye.

Jeg får vondt i ildsjelen hvis jeg har flere enn to problemer om gangen.

Et konstant problem er å bli kvitt pengene som strømmer inn. Jeg vurderer derfor en større båt. Men hvordan får jeg den forbi Skjoldastraumen inn til Grinde? Vil jo ikke bruke tid i slusene hver dag heller.

Men så kom jeg på det! Jeg kjøper 2 nye båter og har en båt liggende på hver side av Straumen, og så skifter jeg bare båt på veg inn og ut.

Genialt.

Hvor tar jeg det fra!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet