Blogg

SPØRSMÅL & SVAR

Spørsmålene renner inn fra mine tusener på tusener av faste lesere. Jeg gir av meg selv, og svarer noen utvalgte her på bloggen. Jeg beklager igjen at ikke alle kan få svar, men jeg forsikrer at de utvalgte spørsmålene er trukket ved loddtrekning.

Q: Hei Truls, jeg lurer på hvorfor du bare skriver om hus på Champagnemeglerbloggen? Ville det ikke være naturlig å skrive litt om fine biler også, siden alle som har hus også har bil? Du kan f.eks. skrive om Mazda CX 5, CX 3, 6 eller 3? Håper på positivt svar. Hilsen Mazdaforhandler (snart 48).

A: Hei Mazdaforhandler (snart 48). Jeg har en følelse av at du har vært i kontakt med meg tidligere med ønske om gratis omtale.

Det er fortsatt slik at Champagnemeglerbloggen er Norges beste toppblogg, og ikke en gratis chatteside for bilinteresserte.

Men alt er til salgs, og det er klart at jeg kan skrive om både Mazda og brukte bildekk – så lenge du betaler markedspris. Show me the money!

Q: Hei Truls, jeg synes du bør skrive mer om lån og gjeld, siden det er mange som sliter med slikt. Etter det jeg har hørt er det meget gode betingelser i Husbanken for tiden, slik at folk kan kjøpe seg nye hus og leiligheter nesten uten å betale renter.

Det er visst også mulig å ordne egenkapital med noe som heter «leie-eie», har jeg hørt.

Tror du ikke at det er interessant for huskjøpere å vite mer om finansiering? Hilsen Damefotballageier (50).

A: Hei, Damefotballageier (50). Det høres fornuftig ut å skrive om Husbanklån, siden dette nå har så lav rente som 1,43%, og at kjøpere også kan binde denne lave renten i flere år. Avdragsfriheten er det også mange som setter pris på. Men jeg gidder ikke skrive om dette før jeg blir tilbudt stillingen som «Sportslig leder assistent» som vi har snakket om + at jeg får bekreftet at jeg får være med på alle treningsleirene i Syden.

Q: Hei Truls, jeg har nu lest bloggen noen ganger og ser at det finnes enkelte vittigheter, og til og med enkelte setninger som er godt skrevet, men dog helt uten nødvendig klasse. Man må huske på at det å henvende seg til allmuen på denne uformelle måten kan slå tilbake på deg, siden dine humoristiske betraktninger bærer preg av tidlige stadier av psykose.

Min erfaring er at normale åndsfriske mennesker vil gjennomskue deg, og at de i tillegg…..(innlegget er forkortet).. men nu er det altså slik at jeg kan stille min kapasitet tilgjengelig for innlegg på bloggen, for å sikre en høyere kvalitet over tid.

Mine betingelser er: Minst 2 foto av meg (ett over og ett under innlegget). Én kartong rød Prince og 3 flasker Bokma genever.

Hilsen Kjendisadvokat (59).

A: Hei, Kjendisadvokat (59). Først må jeg bare beklage at min bloggmanager så seg nødt til å forkorte betenkningen din, men vi kan ikke bruke 14 sider på hvert spørsmål! Når det gjelder tilbudet ditt om å skrive innlegg på bloggen så er det klart smigrende. Problemet er at du tydeligvis ønsker å ta over bloggen og i tillegg forlanger motytelser fra meg. Jeg har all min inntekt fra denne bloggen, og kan dessverre verken love foto eller brennevin.

Q: Hei Truls, jeg synes bloggen din er Norges klart beste gjennom tidene, men savner aktuelle tema fra næringslivet. Alle toppsjefer vet at hele regionen er avhengig av de store motorene for at vi skal oppleve økonomisk vekst. Hvis ikke vi gutta på Risøy kjører på, blir det ikke mye hussalg på deg, for å si det slik. Kan du ikke stikke innom en dag, så kan jeg lære deg litt om ekte «big business»? Hilsen Konserndirektør Aibel (49).

A: Hei, Konserndirektør Aibel (49). Jeg sitter jo bare og venter på slike invitasjoner fra skikkelige toppsjefer!

Endelig et tilbud det lukter fugl av.

Jeg kommer selvfølgelig innom, men du kan droppe rød løper og kanapéer, siden det blir et forholdsvis uformelt besøk. Vi snakkes snart!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SYKT HYPE

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har gledet meg lenge til å runde 1 million sidevisninger på meglerlea.no. Straks tallene var på plass var planen å gønne på med et episk blogginlegg der jeg kun skulle skryte hemningsløst av min egen suksess.  Jeg elsker å skryte av meg selv. Nå har vi rundet den magiske […]

Les mer

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer
Gå til bloggarkivet