Blogg

HUD SELGER HUS

Vi skulle ha nytt viktig bloggmøte, bloggmanageren min og jeg. Etter stadig bedre nyheter, satt jeg og gledet meg til å ta imot skamros, stigende lesertall og økte inntekter.

«Vi har mistet 50 lesere i aldersgruppen 80- 90 år. Det er nesten 40% av alle unike brukere i dette segmentet. Det er et dramatisk fall.» Begynte Pål.

Jeg foreslo at de sikkert bare hadde hatt problemer med nettverket på Bjørgene eller Haraldsvang sykehjem forrige helg, og at det derfor ordnet seg automatisk til neste uke. Ingenting å stresse med. Pål var ikke enig. Dette kunne være begynnelsen på nedturen.

Bloggen er helt avhengig av stabile unike brukere for å opprettholde sin markedsverdi, og dermed levere gratis penger til Meglerhuset Lea & partnere. Og lettjente inntekter til han selv, la han til. Vi måtte ta denne krisen på alvor.

«Det er du som er bloggmanager. Du har vel noen småsleipe triks som gjør at vi kommer tilbake på vinnersporet?», fortsatte jeg.

«Dette er en ny bransje, og det finnes dessverre ingen oppskrift på suksess», sa Pål. «Det eneste vi vet at alltid virker er nakenfoto, eller enda bedre en sextape, som tilfeldigvis havner på internettet.»

Nakenfoto på en seriøs firmablogg for brukthusselgere? Et meglerfirma med godt voksne ansatte med lang erfaring og utdanning?

Hvem er denne Pål Osmundsen fyren, egentlig. Kjenner vi han godt nok? Da jeg studerte han litt nærmere, syntes jeg han så litt tvilsom ut.

Pål tok opp laptopen og viste meg noen av verdens, og Norges, mest leste blogger. Det var mye «tits`n ass», jeg skal gi han den.

Sextape var likevel litt drøyt, og jeg gav uttrykk for at vi dropper den – inntil videre. Pål var enig. Måtte holde med nakenfoto nå i første omgang.

«Hud selger hus, det er noe alle vet», sa Pål.

Siden vi var sammen om bloggen, og det frem til nå kun var jeg som var avbildet, foreslo jeg nakenfoto av Pål. Pål var ikke enig. Han bare «jobbet for bloggen», og det var lite erfaring for at foto av bakmenn kunne øke trafikken på siden, sa Pål.

«Det vet vi ikke før vi har prøvd, dessuten er dette en firmablogg, og jeg bare jobber her jeg også, din nisse», sa jeg.

Etter en kort diskusjon ble vi enige om to ting. For det første at vi måtte ta mynt og krone om hvem som skulle avbildes, og for det andre at det holdt med et bilde i bar overkropp. Full frontal nakenhet kunne gi et inntrykk av at vi var useriøse. Dessuten kunne det være greit å ha den til gode, i tilfelle vi skulle miste lesere flere ganger.

Jeg var ikke like overbevist om «hud selger hus», som det Pål var. Men så trodde jeg ikke på fjernhypnoseteorien hans heller, og den funket som bare fy – noe han påpekte gjentatte ganger under photoshooten.

Ingenting å lure på, sa Pål. Tenk på hvor mange nye lesere du kommer til å få!

God helg.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet