Blogg

Popstjerneråd

Allerede lørdag formiddag ringte Nils Sørhaug, tydelig fornøyd med å ha blitt nevnt på bloggen. Han økte tilbudet sitt til en grønn Mazda 3, 2011 modell. En liten bruktbil. Jeg ble ikke imponert, og takket fortsatt nei.

Mandag ringte Arne Utvik og ville vite om vi hadde solgt noen av Penthouseleilighetene i Rossabø Havn? Jeg forklarte at vi fortsatt jobbet med glansbildene, men at alt skulle være klart for internettet innen helgen.

Det viste seg samtidig at Bjelland & Lilleskog skulle ha salgsutstilling på boligmessen i Vardhallen denne helgen. De spurte om jeg kunne ta på meg silkedressen og kaste glans over arrangementet? Jeg svarte at jeg var fullbooket hele helgen, dessverre…

Champagnemegleren på boligmesse. Hva blir det neste, Justin Bieber på Mack kjelleren?

Etter en slitsom mandag, tok jeg meg fri på tirsdag.

Plutselig ringte en av Norges største popstjerner, Arne Hurlen, fra Postgirobygget. Mannen bak udødelige klassikere som En solskinnsdag, Idyll, Tidløs og Sløv uten dop. Nyheten om at jeg hadde slått meg opp som toppblogger hadde nådd øvre Oslo vest. Arne så ut over Oslofjorden mens vi snakket.

Arne er ingeniør (NTH), forfatter og popstjerne. I omvendt rekkefølge. Lang tittel til aldri å ha jobbet i hele sitt liv.

«Det er ikke flaks at jeg har blitt steinrik», sa popstjernen. «Jeg skriver positive tekster om det folk liker aller best. Det må du også gjøre. Du må smi mens jernet er varmt», fortsatt han.

Jeg forklarte at dette ikke er en partyblogg – men en firmablogg, der profesjonelle bistår meg med å lure flest mulig brukthusselgere til mitt nye meglerfirma.

«Drit i det», sa popstjernen. «Det er gørr å lese om hus. Du må skrive om sommer, sol, damer og øl – det er garantert suksess».

Jeg ble usikker. Virket kjekt å blogge om sommer og damer, men jeg må sjekke dette mer med Pål.

Popstjernen pratet i vei. Nå ville han ha meg til å undersøke med herr Sørhaug og herr Utvik om noen hadde planlagt noen events i den nærmeste framtid. Han kunne i så fall møte opp, spille noen sommerhits, og fakturere dem en gjennomsnittlig årslønn. Jeg kunne til og med tilby 10% rabatt, siden de hadde meg som felles venn.

Jeg sa at jeg kun hadde møtt herr Utvik et par ganger og at vi neppe var bestevenner. Popstjernen parerte med at det var mange på Oslo vest som kun hadde møtt hverandre én gang, som var nære venner. Dessuten skulle jeg få 20% av honoraret. Jeg slo til.

Den som Googler «gravid jente elg» finner nå kjapt frem til Champagnemeglerbloggen. Pål uttrykker ingen synlig glede av den grunn, mens jeg storkoser meg. Pål mener fortsatt at jeg heller må fokusere tid og penger på «bloggens innhold og dens definerte målgruppe». Liksom.

God elg!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

WHITE TRASH

Det er ikke alle som vet at Torunn er oppvokst som såkalt white trash på Karmøy. Folk i disse miljøene skjønner ikke selv hvor kjipt de har det – og det er sikkert like greit. Hun kan ikke ha hatt det godt, stakkars. Torunn vokste opp som en slags askepott – hvis man bytter ut […]

Les mer

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer
Gå til bloggarkivet