Blogg

Champagnelivet

Etter at Champagnemeglerbloggen ble en umiddelbar suksess er livet mitt snudd på hodet.

Jeg overøses med invitasjoner, tilbud om promotering og fete salgsoppdrag. Det ene viktige møtet avløser det andre.

Allerede mandag morgen ringte Nils Sørhaug og lokket med gratis oljeskift og et venstre sidespeil til sølvgrå Mazda 6 (2009 modell), dersom jeg kunne nevne Mazdas nye storselger CX 3 i bloggen. Nei takk. Her holder det ikke med brukte bildeler. Dette er big business.

Tirsdag dukket bloggmanager Pål opp på kontoret. Bloggen går som det suser. Opp og fram. Det eneste han ba meg om var å ikke nevne ordene «gravid» eller «elg» flere ganger på blogginnlegg. Han er redd Google skal sende feil målgruppe til bloggen.

«Vi er interessert i brukthusselgere, ikke gravide som jakter elg», sa Pål. Det er ikke det vi betaler Google for. Jeg sa meg enig og lovet å aldri nevne ordene «gravid» eller «elg» igjen.

Onsdag hadde vi møte med Bjelland & Lilleskog. De vil vi skal selge tomter for dem i et nytt byggefelt de har kjøpt på Padlane i Tysvær. Møtet gikk fint, bortsett fra at begge konsekvent kalte meg «Sophie Elise» under hele møtet. Berømmelsens pris.

Torsdag kom Arne Utvik innom og påstod at han hadde en rekke forskjellige eiendommer han trengte hjelp til å avhende til dem som trenger en eksklusiv, men prisgunstig bolig med høye kvaliteter og lave månedlige boutgifter og som ikke nødvendigvis ønsket å gå i banken. Hørtes spennende ut. Jeg dro litt på det og sa jeg skulle vurdere det, men at vi har det «jysla travelt for tiden». Viktig å ikke virke ivrig.

Fredag tar jeg meg fri. Må hvile ut etter en hektisk uke. Dessuten må jeg være fresh i tilfelle noen inviterer meg på kjendisparty i helgen.

Life in the fast lane.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SYKT HYPE

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har gledet meg lenge til å runde 1 million sidevisninger på meglerlea.no. Straks tallene var på plass var planen å gønne på med et episk blogginlegg der jeg kun skulle skryte hemningsløst av min egen suksess.  Jeg elsker å skryte av meg selv. Nå har vi rundet den magiske […]

Les mer

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer
Gå til bloggarkivet