Blogg

Champagnelivet

Etter at Champagnemeglerbloggen ble en umiddelbar suksess er livet mitt snudd på hodet.

Jeg overøses med invitasjoner, tilbud om promotering og fete salgsoppdrag. Det ene viktige møtet avløser det andre.

Allerede mandag morgen ringte Nils Sørhaug og lokket med gratis oljeskift og et venstre sidespeil til sølvgrå Mazda 6 (2009 modell), dersom jeg kunne nevne Mazdas nye storselger CX 3 i bloggen. Nei takk. Her holder det ikke med brukte bildeler. Dette er big business.

Tirsdag dukket bloggmanager Pål opp på kontoret. Bloggen går som det suser. Opp og fram. Det eneste han ba meg om var å ikke nevne ordene «gravid» eller «elg» flere ganger på blogginnlegg. Han er redd Google skal sende feil målgruppe til bloggen.

«Vi er interessert i brukthusselgere, ikke gravide som jakter elg», sa Pål. Det er ikke det vi betaler Google for. Jeg sa meg enig og lovet å aldri nevne ordene «gravid» eller «elg» igjen.

Onsdag hadde vi møte med Bjelland & Lilleskog. De vil vi skal selge tomter for dem i et nytt byggefelt de har kjøpt på Padlane i Tysvær. Møtet gikk fint, bortsett fra at begge konsekvent kalte meg «Sophie Elise» under hele møtet. Berømmelsens pris.

Torsdag kom Arne Utvik innom og påstod at han hadde en rekke forskjellige eiendommer han trengte hjelp til å avhende til dem som trenger en eksklusiv, men prisgunstig bolig med høye kvaliteter og lave månedlige boutgifter og som ikke nødvendigvis ønsket å gå i banken. Hørtes spennende ut. Jeg dro litt på det og sa jeg skulle vurdere det, men at vi har det «jysla travelt for tiden». Viktig å ikke virke ivrig.

Fredag tar jeg meg fri. Må hvile ut etter en hektisk uke. Dessuten må jeg være fresh i tilfelle noen inviterer meg på kjendisparty i helgen.

Life in the fast lane.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

WHITE TRASH

Det er ikke alle som vet at Torunn er oppvokst som såkalt white trash på Karmøy. Folk i disse miljøene skjønner ikke selv hvor kjipt de har det – og det er sikkert like greit. Hun kan ikke ha hatt det godt, stakkars. Torunn vokste opp som en slags askepott – hvis man bytter ut […]

Les mer

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer
Gå til bloggarkivet