Blogg

1.000.000.000,-

Jeg, Champagnemegleren, har siden den spede starten i 97, formidlet verdier for langt over 1 milliard kroner. Og det til tross for at meglingen de første årene nærmest var en hobby. Noe å gjøre da jeg ikke var i retten, eller kranglet om rett til samvær for barn jeg ikke hadde møtt – men som jeg fortsatt husker navnene på.

Én milliard. E det møje det?

Ja, det er helt grisete mye penger. Mye penger i potten betyr mye uenighet. Tvister. I dag klager ca. 25% av alle boligkjøperne på ett eller annet. Det er viktig å være bevisst på å håndtere andre menneskers verdier på en ryddig måte.

Jeg har enda ikke blitt dratt inn for domstolen. Forliksrådet? Aldri. Bank i bordet.

Champagnemeglere gjør heldigvis aldri feil. Takk og pris.  Kunnskap, erfaring, innsats og anstendighet i en perfekt mix. Når partene børster av seg støvet etter et boligsalg, stopper opp og ser over slagmarken – så er det viktig at ingen føler at de har trukket det korteste strået. Ellers blir det bråk.

Vi selger ikke brosjyrer med glansbilder, fete annonser, fancy kontorer eller nye biler – vi selger innholdet, ikke innpakningen.

I brukthusselgerbransjen går sosial og faglig kompetanse hånd i hånd. Det er det vi lever av. Det er det vi selger.
Vi selger ikke brosjyrer med glansbilder, fete annonser, fancy kontorer eller nye biler (selv om jeg er meget fornøyd med min nye Mazdarati). Vi selger innholdet, ikke innpakningen.

En institusjon i fiskelandsbyen

Min partner Solveig Hansen har solgt eiendom siden 1927. Solveig er en institusjon i fiskelandsbyen. Boligsalg i 4 generasjoner. Slikt står det respekt av – og ingen betviler hans kompetanse. Solveig og jeg har vært sammen noen år allerede, men vi formaliserte ikke forholdet med en gang. Vi var forlovet i 3 år før vi inngikk partnerskap 20. november 2015.

Selv om vi er nygifte er vi fortsatt lykkelige.

Når en ny plattform for brukthussalget skulle legges måtte vi ta noen viktige valg. Skal vi fokusere mest på salg av innpakningen eller på innholdet? Valget var dessverre ikke åpenbart – siden vi tar oss ganske godt ut på bilder, men vi gikk for innhold.

Vi mener selv at den eventyrblandingen vi nå tilbyr er den beste i hele fiskelandsbyen.

Vi mener selv at den eventyrblandingen av personlig erfaring og formell kompetanse våre brukthusselgere nå tilbyr kundene er den beste i hele fiskelandsbyen.

Dersom noen skulle ønske å utfordre oss på innhold, bør vi for høflighets skyld nevne et par småting. Til sammen har han Solveig og jeg 15 års utdannelse og 60 års erfaring. Og vi er seige som snått.

BRING IT!

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet